3 Beste Synthetische Snijplanken

Beste Synthetische Snijplank

Beoordelingen En Informatieve Gids Voor Synthetische Snijplanken

Koken is niet langer louter een karwei dat bedoeld is om het levensonderhoud van uw gezin te verzekeren, maar is meer en meer een terrein van onderzoek en innovatie geworden. Koken heeft nieuwe dimensies gekregen, waarbij wetenschappers de wetenschap gebruiken om gedeconstrueerd voedsel te maken en een revolutie teweeg te brengen in keukengerei. Als het om snijplanken gaat, stappen steeds meer mensen over op alternatieve materialen, zoals bamboe, glas, plastic of rubber. Het is niet zo eenvoudig als het kiezen van de sterkste houtsoort voor een snijplank. Oma Jen stelt het gebruik van kunststof snijplanken voor. OXO Good Grips -model, een economisch gebruiksvoorwerp met een dubbelzijdig ontwerp. Dit bespaart ruimte in de keuken, tijd en geld. Als u het te koop aangeboden item niet kunt vinden, kijk hier dan eens naar. Asahi synthetisch rubberDe tweede lijst is gebaseerd op beoordelingen van synthetische snijplanken.

Producten die uw aandacht waard zijn:

Er zijn veel redenen waarom synthetische materialen de voorkeur hebben boven hout. We maken het u gemakkelijker om de beste synthetische snijplank voor uw keuken en kookbehoeften te vinden door enkele van de belangrijkste aspecten op te sommen die u in gedachten moet houden.

Redenen om hout over te slaan

Hout is al jaren de ster van de keuken, maar er zijn veel redenen om naar synthetische alternatieven te kijken.

Synthetische planken zijn veiliger dan traditionele snijplanken voor rauw vlees en vis. Het oppervlak van kunststofplaten is niet poreus, waardoor bacteriën niet kunnen intrekken. Dit geldt ook voor groenten als knoflook en ui. De geur blijft niet zo sterk plakken en is eenvoudig te verwijderen.

Ten tweede zijn synthetische materialen gemakkelijker schoon te maken. Ze kunnen na gebruik met de hand worden gewassen, of ze kunnen in de vaatwasser worden geplaatst voor een snelle reiniging.

Eenvoudig plastic

Een kunststof snijplank heeft een aantal opvallende voordelen. Een daarvan is de relatief lage prijs. Het is een betaalbare keuze waarmee u uw keuken zo kunt inrichten dat de voedselveiligheid wordt gemaximaliseerd.

U kunt verschillende kleuren aan verschillende soorten voedsel toewijzen om kruisbesmetting te voorkomen. Tegelijkertijd is plastic, in tegenstelling tot hout, een niet-poreus materiaal en trekt het geen bacteriën of microben aan onder het oppervlak.

De incisies die met messen zijn gemaakt, kunnen zich echter in de loop van de tijd ophopen en precies de juiste omstandigheden creëren voor bacteriën om te gedijen. Een ander nadeel van plastic planken in tegenstelling tot hout is dat ze harder zijn voor de bladen van je messen, die met de tijd en het gebruik bot worden.

Rubber voor verfijning

Een snijplank van synthetisch rubber is relatief zachter voor uw messen, maar u zult merken dat deze niet zo gemakkelijk verkrijgbaar is als andere opties, omdat ze voornamelijk worden gebruikt in professionele keukens

Vanwege hun materiaal en hun gewicht hebben ze een superieure hechting waardoor ze niet wegglijden op het aanrecht. Dit maakt ze comfortabel en praktisch en verkleint de kans op ongelukken in de keuken.

Net als elk ander synthetisch bord, kunnen de meeste veilig en gemakkelijk in de vaatwasser worden gewassen, maar rubber heeft als bijkomend voordeel dat het je messen niet zo snel bot maakt.

3 Beste Synthetische Snijplanken (recensies) In 2021

Omdat we niet de juiste synthetische snijplank kunnen kiezen voor uw eisen en persoonlijke voorkeuren, hebben we in ieder geval een lijst samengesteld van degenen die indruk lijken te hebben gemaakt op de mensen die ze een kans hebben gegeven. Bekijk ze hieronder.

1. Oxo Good Grips Snij- En Snijplank

Deze OXO Good Grips heeft een dubbelzijdig ontwerp dat geweldig is voor iedereen die waarde hecht aan functionaliteit. Het bespaart niet alleen ruimte in uw keuken, maar helpt u ook geld te besparen door de noodzaak voor meerdere snijplanken te elimineren.

U kunt dus gemakkelijk één kant gebruiken om rauw vlees en vis te snijden dankzij de sapgroef die vloeistoffen opvangt, waardoor u alles netjes houdt. Je kunt ook de achterkant gebruiken om alles te snijden en te hakken, van fruit en groenten tot kaas en brood.

Omdat het is gemaakt van niet-poreuze materialen, is er weinig zorg voor bacteriën en microben die vast komen te zitten onder het oppervlak. Je kunt het veilig gebruiken voor sterk geurende voedingsmiddelen zoals knoflook of ui, wetende dat de geur niet gemakkelijk in het plastic zal doordringen en in een mum van tijd kan worden weggespoeld.

Dit bord kan in de vaatwasser. Het bespaart u tijd, geld en keukenruimte. Om het nog beter te maken, vereist het materiaal waarvan het is gemaakt geen speciale verzorgingsroutine, zodat u uw innerlijke chef kunt laten stralen.

2. Snijplank Van Synthetisch Rubber Asahi Cookin Cut

Als u een snijplank van professionele kwaliteit aan uw keukeninventaris wilt toevoegen, is dit Asahi-model van synthetisch rubber een geweldige keuze. Het behoudt veel van dezelfde voordelen als traditionele houten planken, maar het heeft verschillende extra voordelen.

Terwijl het oppervlak zo hard aanvoelt als hout, heeft het een aanzienlijk zachter effect op messen, waardoor de snede van het lemmet lang behouden blijft. De rubberen textuur voorkomt dat het mes over je ingrediënten glijdt en zorgt ervoor dat het niet wegglijdt.

Rubber biedt een geweldig grijpoppervlak dat zorgt voor precisie en gladheid bij het snijden of snijden van ingrediënten. Hierdoor zullen je maaltijden elke keer weer schitteren.

Dezelfde textuur heeft ook anti-gladde eigenschappen. Het voorkomt kookongevallen door op het aanrecht te blijven. Het niet-poreuze oppervlak absorbeert ook geen bacteriën of micro-organismen en is bestand tegen slijtage zonder zichtbare sneden achter te laten.

Dit gereedschap is van professionele kwaliteit en tijdbesparend. Het kan worden schoongemaakt met een snelle veeg. De producenten raden af om het in de vaatwasser te doen; desinfectie met de hand is echter zo eenvoudig als maar kan voor dit rubberproduct.

3. Professionele Rubberen Snijplank 1812 – Snijbestendig

Dit chef-kokmodel van Thirteen Chefs Professional wint aan populariteit in Japan en zal diegenen aanspreken die een snijplank willen die is goedgekeurd door experts en chef-koks.

Deze snijplank voelt zich zowel thuis in een professionele als in een huishoudelijke keuken. Het geeft je de behendigheid en bruikbaarheid die nodig zijn om heerlijke maaltijden te bereiden.

Het rubberen oppervlak is ontworpen met chef-koks in gedachten. Het is zacht voor messen en voorkomt dat duur keukengerei bot wordt. Bovendien helpt het u bij uw inspanningen op het gebied van hakken en snijden, voor nauwkeurige, naadloze sneden.

Het oppervlak van synthetisch rubber is extreem goed bestand tegen vele soorten schade, waaronder snijwonden, vlekken, water en geur. Het kan worden gebruikt om elk type voedsel te maken, inclusief vlees, groenten en kaas.

Deze onderhoudsarme snijplank voegt verfijning en gemak toe aan je keuken. Hoewel het niet veilig is om in de vaatwasser te gebruiken, kunt u het na elk gebruik heel gemakkelijk en snel reinigen met alleen zeep en warm water, zonder dat u het hard hoeft te wrijven of te schrobben.